Tuincentrum Graka

Tuincentrum Graka voor al uw tuinbenodigdheden. Bij Tuincentrum Graka vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin tot leven te brengen. Of u nu op zoek bent naar planten, bloemen, tuingereedschap, of andere tuinbenodigdheden, bij ons bent u aan het juiste adres.

Breed scala aan producten

Onze missie is om jouw tuin zo mooi mogelijk te maken. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan kwalitatieve producten van topmerken. Denk hierbij aan gereedschap van Gardena en Wolf Garten, maar ook aan tuinmeubelen van het merk Hartman. Ook hebben wij een groot assortiment aan planten en bloemen, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Hoogwaardige producten en uitstekende service

Bij Graka zijn we gepassioneerd over het aanbieden van hoogwaardige producten en uitstekende service. Wij zijn trots op onze uitstekende klanttevredenheidsscores en ons vermogen om onze klanten te voorzien van de juiste producten voor hun tuin.

Categorieën

Als u op zoek bent naar specifieke producten, bekijk dan onze categorieën:

  • Tuingereedschap
  • Tuinmeubelen
  • Graszoden

Assortiment

Als u meer wilt weten over onze producten, kijk dan eens naar onze assorimentspagina.

Bezoek Tuincentrum Graka

Een bezoek aan ons tuincentrum is een ware beleving. Wandel door onze prachtige showtuin en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Of geniet van een heerlijk kopje koffie in ons gezellige tuincafé. Bij Graka kun je even ontsnappen aan de drukte van alledag en tot rust komen in een groene omgeving.

Kom daarom snel langs bij Graka Tuincentrum en laat je verrassen door ons ruime assortiment en onze expertise. Wij helpen je graag om jouw tuin om te toveren tot een waar paradijs, bezoek Tuincentrum Graka vanuit:

 

Tuincentrum Graka

Staverseweg 2

3245NE Sommelsdijk

T. 0187 - 483 100

Routebeschrijving